Terug naar Nieuws

Wil jij wat meer voor jezelf opkomen? Doe dan mee met de training: Zeker van jezelf!

Gepubliceerd op:

De lente staat voor nieuw leven. De bloemen komen uit de knop en de lammetjes staan in de wei. Een goed moment om aandacht te schenken aan persoonlijke groei. Merk je dat je wel wat meer voor jezelf wilt opkomen, maar het nog niet goed durft? Hoe zeg je ‘nee’ als je iets niet wilt, maar de ander niet wilt kwetsen? Donderdag 12 mei starten Atta Denninger en Engelien van der Molen van Sociaal Werk De Kaai weer met een nieuwe trainingsgroep: Zeker van jezelf. Inwoners vanaf 18 jaar uit gemeente Heerenveen zijn van harte welkom om deel te nemen. Opgave kan via info@sociaalwerkdekaai.nl of per telefoon: 088) 030 51 50. Kosten zijn € 15 totaal.

Meer informatie over de training

Wil jij beter voor jezelf opkomen en goed voor jezelf zorgen? Dan is deze training echt iets voor jou. De groep geeft erkenning en herkenning in elkaar. Samen ervaringen delen maakt dat het leren gemakkelijker gaat. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn: jezelf positief waarderen, zelfzorg, grenzen herkennen en op een adequate manier stellen, omgaan met kritiek, wensen en boosheid uiten.

In acht wekelijkse bijeenkomsten wordt gewerkt met groepsgesprekken, oefeningen, rollenspellen en huiswerkopdrachten. Hierbij kijken we echt naar jullie persoonlijke vraagstukken. De bijeenkomsten zijn elke donderdag van 9 tot 11.30 uur bij Sociaal Werk De Kaai aan de Trekschuit 20 in Heerenveen.

Aanmelden

Aanmelden of vragen? Neem dan contact met ons op via info@sociaalwerkdekaai.nl of per telefoon: 088) 030 51 50.

26-01-2023

Fit & vitaal

Hoe zorg jij goed voor jezelf in je werk? Ben je fit en voel je je vitaal dan zal dat je eenvoudig afgaan. Soms lukt het je minder goed door ontwikkelingen die er zijn in je werk of thuissituatie, patronen en verwachtingen. Dan is het tijd om de focus te leggen op je eigen vitaliteit. Dat kan door d…
Lees meer