Terug naar Nieuws

Training: Zeker van jezelf

Gepubliceerd op:

Merk je dat je wel wat meer voor jezelf wilt opkomen, maar het nog niet goed durft? Hoe zeg je 'nee' als je iet niet wilt, maar de ander niet wilt kwetsen? Een paar keer per jaar starten we met een nieuwe trainingsgroep: Zeker van jezelf.

Meer informatie over de training

Wil jij beter voor jezelf opkomen en goed voor jezelf zorgen? Dan is deze training echt iets voor jou. Inwoners vanaf 18 jaar uit de gemeente Heerenveen zijn van harte welkom om deel te nemen. De groep geeft erkenning en herkenning in elkaar. Samen ervaringen delen maakt dat het leren gemakkelijker gaat. 

In acht wekelijkse bijeenkomsten wordt gewerkt met groepsgesprekken, oefeningen, rollenspellen en huiswerkopdrachten. Hierbij kijken we echt naar jullie persoonlijke vraagstukken.

Aanmelden of vragen?

Neem dan contact met ons op via info@sociaalwerkdekaai.nl of per telefoon (088) 030 51 50. Kosten zijn €15,- in totaal. Houd onze website goed in de gaten voor wanneer de volgende groep gaat starten. 

 

26-01-2023

Fit & vitaal

Hoe zorg jij goed voor jezelf in je werk? Ben je fit en voel je je vitaal dan zal dat je eenvoudig afgaan. Soms lukt het je minder goed door ontwikkelingen die er zijn in je werk of thuissituatie, patronen en verwachtingen. Dan is het tijd om de focus te leggen op je eigen vitaliteit. Dat kan door d…
Lees meer