Terug naar Nieuws

Scheiding- en relatieloket voor al uw vragen

Gepubliceerd op:

Ieder stel ervaart wel eens problemen in de relatie. Maar wanneer kun je dit nog herstellen en wanneer is het tijd om uit elkaar te gaan? Het besluit om te gaan scheiden valt niet makkelijk. Sociaal Werk De Kaai start in 2023 met het scheidingsloket voor alle inwoners van gemeente Heerenveen die gaan scheiden of twijfelen om uit elkaar te gaan. Al uw vragen over scheiden kunt u aan een sociaal werker van de Kaai stellen. We stellen ook informatiepakketjes beschikbaar, waarin allerlei informatie terug te lezen is. Bel met 088-0305150 of mail met info@sociaalwerkdekaai.nl als u zich wilt aanmelden voor een bezoek aan het loket.

We hebben de ervaring dat er veel op je kan afkomen als je eenmaal besluit om uit elkaar te gaan. Er moet zoveel geregeld worden, dat je dan door de bomen het bos niet meer ziet. Ons doel is om met  het informatiepakketje, een leidraad te geven hierin. Om het overzicht weer terug te krijgen.

Het bezoek is geheel vrijblijvend en eenmalig van aard. Heeft u hierna nog vragen of wilt u graag nog meer bespreken, dan zal de sociaal werker met u bespreken hoe dat het beste een vervolg kan krijgen. Sociaal werk De Kaai biedt emotionele ondersteuning, maar weet ook goed bij wie u in gemeente Heerenveen terecht kunt met andere vragen, bijvoorbeeld van juridische of praktische aard.

15-09-2023

‘Ik woon een helft bij mama en een helft bij papa’

 Veel kinderen wonen tegenwoordig in twee huizen. Maar je hebt maar één hart en met dat hart hou je van allebei je ouders. Dat kan lastiger zijn dan je denkt. Binnenkort gaat de training 2 Huizen 1 Hart beginnen in Heerenveen. De training richt zich op leerlingen uit de bovenbouw …
Lees meer