Terug naar Nieuws

Maatschappelijk werk, Jongerenwerk en jeugdverpleegkundige slaan de handen ineen!

Gepubliceerd op:
Maatschappelijk werk, Jongerenwerk en jeugdverpleegkundige slaan de handen ineen!

Op maandag 19 september 2022 is er door het preventieteam van Woonservicezone 6 een netwerklunch georganiseerd. De gemeente Heerenveen is opgedeeld in 6 verschillende woonservicezones. Iedere Woonservicezone heeft zijn eigen preventieteam waarin Caleidoscoop, GGD Fryslân en Sociaal Werk de Kaai de handen ineen slaan en samenwerken. 

 

Het samenwerken tussen jeugdprofessionals is een speerpunt vanuit het preventieteam van Woonservicezone 6. Dit is het gebied: Akkrum, Nes en Aldeboarn. Het doel is elkaar leren te kennen, zodat de lijnen kort zijn en de professionals elkaar snel weten te vinden. Hierbij is het belangrijk om van elkaar te weten waarvoor wij elkaar kunnen benaderen. Naast de kennismaking willen wij ook kennis met elkaar delen voor een stuk verdieping. Tijdens de tweede netwerklunch heeft mantelzorg coördinator Janneke de Jong over jonge mantelzorgers verteld. Een belangrijke doelgroep om oog voor te hebben en krijgen.

26-01-2023

Fit & vitaal

Hoe zorg jij goed voor jezelf in je werk? Ben je fit en voel je je vitaal dan zal dat je eenvoudig afgaan. Soms lukt het je minder goed door ontwikkelingen die er zijn in je werk of thuissituatie, patronen en verwachtingen. Dan is het tijd om de focus te leggen op je eigen vitaliteit. Dat kan door d…
Lees meer