Terug naar Nieuws

Kei Kracht weer groot succes

Gepubliceerd op:

De laatste bijeenkomst van de tweede training Kei Kracht vond afgelopen week alweer plaats. Samen met de kinderen blikten we terug op wat zij geleerd hebben. Ouders, broertjes en zusjes of andere belangrijke personen waren het laatste half uur welkom. Om de gasten een indruk te geven wat van we allemaal gedaan hebben, werden posters met de samenvatting van de lessen opgehangen in het lokaal.

De bezoekers mochten ook gaan ervaren wat de kinderen hebben meegemaakt! De groep mocht kiezen welke oefening zij nog één keer willen doen. Deze groep koos voor Stop-tikkertje, waarbij iedereen mocht doen. Daarna brak het spannendste moment van de training aan: afrekenen met iets wat je niet meer wilt. Dat deden we door een plankje door midden te slaan!

We sloten af met een feestelijk momentje: de kinderen kregen hun certificaat en ontvingen een compliment van de trainers en van de bezoekers die voor hen gekomen zijn.

Wij, de begeleiders, zijn super trots op beide groepen die tot nu toe de training doorlopen hebben! Op 12 april starten we met een nieuwe groep, dit keer speciaal voor leerlingen uit de groepen 4 en 5.

 

Foto's

Bekijk ook

18-12-2023

Onafhankelijke cliƫntondersteuning

  Het is soms best even zoeken waar je recht op hebt en waar je het beste terecht kunt. Is dat bij jou het geval? Laat dan iemand met je meedenken. Je kunt natuurlijk iemand mee laten denken die je goed kent, zoals bijvoorbeeld een vriend of familielid. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook gratis …
Lees meer
 
18-12-2023

Groep 2 Huizen 1 Hart van start

  De groep 2 Huizen 1 Hart begint met haar eerste bijeenkomst op 31 januari 2024 op het kantoor van Sociaal Werk De Kaai. Leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool gaan in zes bijeenkomsten ervaringen delen door middel van oefeningen en spel over hun samengestelde gezin. Ouders kunnen hun…
Lees meer