Terug naar Nieuws

Fit & vitaal

Gepubliceerd op:

Hoe zorg jij goed voor jezelf in je werk? Ben je fit en voel je je vitaal dan zal dat je eenvoudig afgaan. Soms lukt het je minder goed door ontwikkelingen die er zijn in je werk of thuissituatie, patronen en verwachtingen. Dan is het tijd om de focus te leggen op je eigen vitaliteit. Dat kan door de online training te volgen: ‘Fit & Vitaal’.

 

Fit & Vitaal is een praktische training waarbij je onderzoekt wat je nodig hebt en waarbij je handen en voeten geeft aan de inzichten die je hebt verzameld. Zonder concrete acties blijven inzichten ‘gebakken lucht’. Onderwerpen die daarbij voorbij komen zijn o.a.: energie, stresshantering, waarden & normen, tijd & planning, leefstijlfactoren. Doordat de training concreet en praktisch is, je voorwaarden creëert worden doelen haalbaar. Kleine stappen met een groots effect!

 

Fit & Vitaal

5 bijeenkomsten á 1 uur

Online via Zoom Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer 088 0305150

bmw@sociaalwerkdekaai.nl

27-03-2023

Inloopspreekuur bij Caleidoscoop in Wijkcentrum De As

  Wist u dat onze collega Sarita elke woensdagochtend een inloopspreekuur draait bij Caleidoscoop in het wijkcentrum De As, aan de Weegbree in Heerenveen? Dit inloopspreekuur is bedoeld voor inwoners van woonservicezone 5, uit De Greiden, Nijehaske, Nieuweschoot en De Heide. Deze inwoners zijn…
Lees meer