Terug naar Nieuws

Een warm welkom op Route 0513

Gepubliceerd op:

Niemand kent mij nog op deze school, waar ik vorige maand als nieuwe schoolmaatschappelijk werker binnen stap. We zijn in september 2022 gestart met een pilot om het schoolmaatschappelijk werk te intensiveren. In januari neem ik deze taak op Route 0513 over van een collega. De school is voor mij nog onbekend terrein. Dus op de eerste dag dat ik uit de auto stap bij de Route 0513 vind ik het wel een beetje spannend. Hoe zal het gaan, iedereen leren kennen? En wat vinden ze er van dat ik ineens elke week op school rondloop? 

 Na ontvangst door de intern begeleider, maken we een rondje door de school. Als we beneden in de hal staan, komt er een jongetje aanlopen. De intern begeleider en een juf staan met mij te praten. Hij knuffelt zijn juf, en hij knuffelt de intern begeleider. En dan ik krijg ik ook spontaan een knuffel!

 Als je zo’n welkom mag ontvangen op de allereerste dag, dan moet het wel goedkomen met deze pilot! Tot aan de zomervakantie ben ik, Sabine Rozenberg, hier een dagdeel per week aanwezig. Ook ben ik wekelijks op de Sint Jozef school. En sinds ik daar ben, heb ik iedereen binnen de school beter leren kennen. En inmiddels voelt het heel vertrouwd om op school aanwezig te zijn. Met zo’n warm welkom, moet het ook hier goed komen!

27-03-2023

Inloopspreekuur bij Caleidoscoop in Wijkcentrum De As

  Wist u dat onze collega Sarita elke woensdagochtend een inloopspreekuur draait bij Caleidoscoop in het wijkcentrum De As, aan de Weegbree in Heerenveen? Dit inloopspreekuur is bedoeld voor inwoners van woonservicezone 5, uit De Greiden, Nijehaske, Nieuweschoot en De Heide. Deze inwoners zijn…
Lees meer