Terug naar Nieuws

‘Ik woon een helft bij mama en een helft bij papa’

Gepubliceerd op:
‘Ik woon een helft bij mama en een helft bij papa’

 Veel kinderen wonen tegenwoordig in twee huizen. Maar je hebt maar één hart en met dat hart hou je van allebei je ouders. Dat kan lastiger zijn dan je denkt. Binnenkort gaat de training 2 Huizen 1 Hart beginnen in Heerenveen. De training richt zich op leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool. 

 

In een kleine groep delen kinderen hun ervaringen door middel van oefeningen en spel. Alle kinderen die te maken hebben met een niet-compleet gezin kunnen meedoen. Het maakt niet uit of de ouders al lang gescheiden zijn of nog maar pas. Kinderen waarvan één ouder niet meer in beeld is kunnen ook meedoen.

 

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten en zal naar alle waarschijnlijkheid om de week plaatsvinden op woensdagmiddag na schooltijd. De locatie is nog niet bekend, maar het zal een locatie in Heerenveen zijn.

 Wilt u meer weten of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op! Via info@sociaalwerkdekaai.nl of via 088-0305150.

Foto's

Bekijk ook

18-12-2023

Onafhankelijke cliëntondersteuning

  Het is soms best even zoeken waar je recht op hebt en waar je het beste terecht kunt. Is dat bij jou het geval? Laat dan iemand met je meedenken. Je kunt natuurlijk iemand mee laten denken die je goed kent, zoals bijvoorbeeld een vriend of familielid. Maar dat hoeft niet. Je kunt ook gratis …
Lees meer
 
18-12-2023

Groep 2 Huizen 1 Hart van start

  De groep 2 Huizen 1 Hart begint met haar eerste bijeenkomst op 31 januari 2024 op het kantoor van Sociaal Werk De Kaai. Leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool gaan in zes bijeenkomsten ervaringen delen door middel van oefeningen en spel over hun samengestelde gezin. Ouders kunnen hun…
Lees meer