Terug naar Nieuws

‘Ik woon een helft bij mama en een helft bij papa’

Gepubliceerd op:
‘Ik woon een helft bij mama en een helft bij papa’

 Veel kinderen wonen tegenwoordig in twee huizen. Maar je hebt maar één hart en met dat hart hou je van allebei je ouders. Dat kan lastiger zijn dan je denkt. Binnenkort gaat de training 2 Huizen 1 Hart beginnen in Heerenveen. De training richt zich op leerlingen uit de bovenbouw van de basisschool. 

 

In een kleine groep delen kinderen hun ervaringen door middel van oefeningen en spel. Alle kinderen die te maken hebben met een niet-compleet gezin kunnen meedoen. Het maakt niet uit of de ouders al lang gescheiden zijn of nog maar pas. Kinderen waarvan één ouder niet meer in beeld is kunnen ook meedoen.

 

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten en zal naar alle waarschijnlijkheid om de week plaatsvinden op woensdagmiddag na schooltijd. De locatie is nog niet bekend, maar het zal een locatie in Heerenveen zijn.

 Wilt u meer weten of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op! Via info@sociaalwerkdekaai.nl of via 088-0305150.

Foto's

Bekijk ook

05-09-2023

Familiedag Oudeschoot

Heb je de flyer al gezien? Donderdag 14 september is er een familiedag in Oudeschoot! 
Lees meer
 
01-09-2023

Start JIDS en GelukTkunde 2.0 op het VO Heerenveen

Na een regenachtige, maar ook zonnige zomervakantie, start JIDS samen met de scholen weer op. Want het ‘Jongerenteam In De School’ is inmiddels zo vertrouwd op het Aeres, Kei College, Bornego, OSG en Firda (MBO), dat ook zij weer in de startblokken staan om met de scholen en de leerlinge…
Lees meer
 
14-08-2023

Sociaal werk is to the point

Net als het weer, kan het leven onvoorspelbaar zijn. Soms kom je op een punt waarop je vragen tegenkomt, waarbij je een sparringpartner kunt gebruiken die met een andere blik ernaar kijkt. Zo ook in Heerenveen waar een inwoner aanklopt bij Sociaal Werk de Kaai en dit erover zegt:
Lees meer