Seksualiteit

Seksualiteit is een onderwerp waar mensen over het algemeen niet zo gemakkelijk over praten. Praten over seksualiteit is en blijft lastig. Er rust nog een taboe op. Niet iedereen heeft iemand in de directe omgeving waarmee hij of zij open kan praten over dit onderwerp.

We worstelen vaak alleen of binnen onze relatie met vragen rondom seksualiteit. Over seksuele gevoelens, wensen en verlangens. Er zijn veel problemen die kunnen spelen rondom seksualiteit. Bijvoorbeeld: hoe komt het dat ik geen zin meer heb in seksueel contact met mijn partner? Ik heb te maken gehad met incest, ik heb vragen rondom mijn geaardheid, ik heb last van vaginisme (je vagina helemaal 'op slot' tijdens seks) of erectieproblemen, ik heb (mogelijk) een seksverslaving.   

Hoe helpen wij jou?

Misschien heb je wel vragen, maar wil je niet meteen naar de huisarts, of een therapeut. Misschien wil je graag praten, maar durf je dit niet met een bekende te bespreken. Je kunt bij ons terecht voor gesprekken, gewoon om je hart te luchten, om je vragen te stellen en om te kijken wat je nodig hebt om hier verder in te komen. Wanneer er specifieke problemen spelen en er is een specialist nodig, dan kunnen wij je doorverwijzen en begeleiden bij deze gesprekken. Je kunt ons bereiken via (088) 030 51 50 of info@sociaalwerkdekaai.nl.

contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht