Scheiden

Je had niet kunnen vermoeden, toen je in het huwelijksbootje stapte, dat je ooit op het punt zou komen waar je nu staat. Je overweegt om te gaan scheiden, gaat scheiden of bent al gescheiden. In al deze gevallen brengt dat veel te weeg, bij jou, je (ex) partner en eventuele kinderen.

Het is goed om daar samen als (ex) partners bij stil te staan. Wanneer praten lastig is, of niet meer wil, kan het zinvol zijn om hulp te vragen en kan maatschappelijk werk jullie daarbij helpen. Communicatie is vaak een struikelblok. Belangen veranderen en samenwerken blijkt lastiger te gaan dan voorheen.

Mocht je besluiten bij elkaar te blijven is het zinvol om samen uit te zoeken wat er voor nodig is om goed bij elkaar te zijn. Valt het besluit om uit elkaar te gaan dat is het van groot belang om dat op een goede manier te doen. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Je kunt misschien geen partners meer van elkaar zijn, maar je blijft altijd de ouders van je kinderen.

Ook tijdens het scheidingsproces of na de scheiding kun je met vragen zitten of met emoties. Ook dan gaan we graag met jou in gesprek en kunnen we je helpen om staande te blijven. Dus heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via (088) 030 51 50 of info@smwf.nl!

contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht