Relaties

Relaties gaat niet alleen over liefdesrelaties, maar over alle contacten die je om je heen hebt. Je hebt een relatie met je partner, maar ook met je kind, je ouders, je collega’s, je vriend, vriendin, de buren, enzovoort. Sommige relaties, zoals bijvoorbeeld met familieleden, heb je meegekregen vanaf je geboorte. Dit zijn niet altijd relaties waar je voor kiest.

In relaties ontstaan soms problemen, door gebeurtenissen, misverstanden of veranderingen. Wanneer het niet lekker loopt in relaties kun je daar last van hebben. Liefdesrelaties zijn mogelijk de heftigste van allemaal: zij die je lief hebt staan het dichtst bij je. Maar wat als er nare dingen gebeuren binnen deze relatie? Wat als je twijfelt over deze relatie? Vaak ga je eerst op zoek naar iemand uit je omgeving om mee te praten. Dat lucht vaak op. Soms is het ook goed om een onafhankelijke partij erbij te vragen. Dat kan een maatschappelijk werker zijn.

Ook kan het zijn dat je vragen hebt over het aangaan van relaties, omdat je dat spannend vindt.

Hoe helpen wij jou?

We kunnen dan samen de situatie bespreken en nadenken over wat er mogelijk voor oplossingen zijn. En wanneer er geen oplossingen zijn, kunnen we kijken hoe je daar mee om kunt gaan. Een gesprek kan je weer verder op weg helpen. Blijf er niet alleen mee zitten, maar bel of mail ons via (088) 030 51 50 of info@sociaalwerkdekaai.nl.

contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht