Geld en schulden

Bijna alles wat wij doen in ons leven kost geld. Het eten dat we kopen, de trein die we pakken, de mobiel waarmee we bellen, de douche die wij nemen, de school waar we naar toe gaan: werkelijk alles kost geld. Het is daarom van belang om goed met je geld om te  kunnen gaan om niet in problemen te komen.

Soms ontstaan er toch problemen met geld, waar meestal ook een goede reden voor aan te wijzen is. Dit kan veel stress en slapeloze nachten tot gevolg hebben. Wanneer de problemen langer duren brengt het ook vaak spanningen thuis en op je werk. De problemen worden alsmaar groter.

Onderneem actie!

Al staat je hoofd er misschien niet naar, het is belangrijk dat je actie gaat ondernemen! Zonder actie komt er geen oplossing. Wij kunnen je begeleiden in dat proces. Het kan best lastig zijn om hiermee aan de slag te gaan maar uiteindelijk brengt het rust wanneer dingen geregeld zijn en er weer zicht is op een toekomst zonder geldzorgen. Heb je hulp nodig om hiermee aan de slag te gaan? Bel of mail ons via (088) 030 51 50 of info@sociaalwerkdekaai.nl!

 

contact

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht